Vega Crunch Wrap

Vega Crunch Wrap

Bereidingstijd

Bereidingstijd
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 zak Doritos Flamin’ Hot
  • 4 Grote tortilla’s
  • 1 blik Zwarte bonen (uitgelekt en afgespoeld)
  • 200 g Kastanje champignons
  • 2 tenen Knoflook
  • 1 el Gerookte paprikapoeder
  • 4 el Sojasaus
  • 100 g Cheddar (geraspt)
  • 1/2 IJsbergsla
  • 2 Tomaten
  • Peper
  • Perry’s cheeseburger saus:
  • 2 el ketchup
  • 2 el mosterd
  • 2 fijngesneden augurk
  • 1 fijngesnipperde ui
  • 1 el witte wijnazijn

Bereidingswijze

1. Snijd de champignons in kleine stukken. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaten in dunne plakken en de ijsbergsla fijn.
2. Verhit olie in een koekenpan en bak hierin de champignons en knoflook. Voeg vervolgens de zwarte bonen, gerookte paprikapoeder en sojasaus toe. Breng op smaak met peper. Bak het mengsel gedurende 5-8 minuten.
3. Snijd de tortilla tot het midden in. Verdeel het bonenmengsel op een kwart van de tortilla. Op een ander kwart de ijsbergsla en tomaat. Vervolgens de tortilla chips en tot slot de kaas. Vouw nu op elkaar tot er een kwart ontstaat. (met de klok mee)
4. Verhit olie in een koekenpan en bak hierin de tortilla’s op middelhoog vuur goudbruin in circa 5 minuten.
5. Serveer met Perry’s cheeseburger saus.